Deputatul PMP Todoran Adrian : Nu circulaţi NOAPTEA fără ADEVERINŢĂ sau DECLARAŢIE.  Suntem responsabili, sănătatea este pe primul loc!

Deputatul PMP Todoran Adrian : Nu circulaţi NOAPTEA fără ADEVERINŢĂ sau DECLARAŢIE.  Suntem responsabili, sănătatea este pe primul loc!

“Remarc faptul că multă lume face confuzie între recomandările şi interdicţiile legate de deplasarea în afara locuinţei. Conform Ordonanţei Militare, recent intrată în vigoare:

-SE RECOMANDĂ ca, ZIUA, în intervalul orar 06 – 22, circulaţia în afara locuinţei/gospodăriei să se efectueze în interes personal, pentru procurarea de alimente, bunuri de strictă necesitate, în situaţii medicale grave, nevoi stringente etc.
-SE INTERZICE, NOAPTEA, în intervalul orar 22 – 06, circulaţia persoanelor în afara locuinţei. Se exceptează cazurile amintite mai sus. Indiferent de motiv, TOŢI cei care se deplasează în afara locuinţei, pe perioada NOPŢII, trebuie să aibă completată o adeverinţă sau o declaraţie pe proprie răspundere, indiferent că e vorba de deplasare în interes personal sau de serviciu.

Neprezentarea sa autorităţilor abilitate atrage răspunderea în faţa legii.

Vă doresc o primăvară binecuvântată!” a menționat deputatul PMP , Todoran Adrian .

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.