Deputatul PNL, Bota Călin: am votat pentru reducerea TVA-ului pentru lemnele de foc de la 19% la 5%. Totul pentru cetățeni!


Deputatul PNL  de Maramureș, Bota Călin este alături de cetățeni. Reducerea TVA-ului  pentru lemnele de foc de la 19% la 5% reprezintă un sprijin real, faptic.
„În ședința de astăzi a Comisiei de buget-finanţe a Camerei Deputaților, am votat pentru reducerea TVA pentru lemnele de foc de la 19% la 5%. Această propunere face parte dintr-un proiect de completare a Codului Fiscal, depus de PNL încă din 2018.Amendamentul adoptat astăzi prevede o cotă redusă de 5% pentru livrarea de lemn de foc, sub forma de trunchiuri, butuci, vreascuri, ramuri sau sub forme similare.
Proiectul amendat va intra la vot final în plenul Camerei Deputaților, iar
termenul de intrarea în vigoare a legii este 1 noiembrie 2021, astfel încât cetățenii să beneficieze de reducerea prețului la lemne de foc din această iarnă.
Conform datelor oficiale, numărul gospodăriilor care utilizează lemnul de foc ca mijloc de încălzire este de peste 3,5 milioane, reprezentând peste 45,71%, din totalul gospodăriilor înregistrate la nivel național, iar acest proiect votat astăzi în Comisia de buget-finanțe va aduce beneficii importante pentru cetățeni.” a menționat deputatul PNL, Bota Călin

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.