Deputatul PNL, Bota Călin: am votat proiectele bugetului de stat și bugetului asigurărilor sociale de stat pe 2022!

Proiectele bugetului de stat și bugetului asigurărilor sociale de stat pe 2022 au fost votate în Comisiile reunite de buget-finanțe și în plenul Parlamentului.

„După dezbateri maraton în Comisiile reunite de buget-finanțe și în plenul Parlamentului, am votat proiectele bugetului de stat și bugetului asigurărilor sociale de stat pe 2022.
Este un buget realist, echilibrat, care răspunde nevoilor de dezvoltare a țării, asigurând în paralel și protejarea categoriilor vulnerabile.
Investițiile beneficiază anul viitor de cea mai mare sumă alocată în ultimii 32 de ani. Este vorba de 88,8 miliarde de lei, bani care vor fi folosiți în mare parte pentru dezvoltarea infrastructurii. Continuăm astfel politica de investiții asumată de PNL în urmă cu doi ani, politică ce a generat o creștere economică sănătoasă, care ne permite ca de la 1 ianuarie să majorăm pensiile, alocațiile și indemnizațiile sociale.
Suntem responsabili cu banii țării, îi investim pentru dezvoltare și avem grijă de românii care au nevoie de sprijinul statului.” a transmis deputatul PNL de Maramureș, Bota Călin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.