Deputatul PNL Bota Călin  susține familia. Inaugurarea Centrului de Zi pentru familiile cu copii “Sfinții Brâncoveni” din Desești, proiect realizat prin fonduri europene!

Duminică, 28 noiembrie 2021, în localitatea Desești, dupa  Sfânta Liturghie oficiată  de Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul la Biserica de lemn din Desești “Cuvioasa Paraschiva” a urmat inagurarea serviciilor sociale oferite în cadrul Centrului de Zi pentru familii cu copii “Sfinții Brâncoveni”, un proiect susținut prin fonduri europene.

„Multă pace în suflet regăsită la Sfânta Liturghie oficiată de Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul la Biserica de lemn din Desești “Cuvioasa Paraschiva”. Împreună cu localnicii, ne-am rugat pentru sănătate și pentru bunăstarea tuturor.

Slujba religioasă a fost urmată de inagurarea serviciilor sociale oferite în cadrul Centrului de Zi pentru familii cu copii “Sfinții Brâncoveni”, un proiect de care comunitatea avea mare nevoie, realizat prin programe europene complementare, Programul Național de Dezvoltare Rurală -pentru realizarea construcției, și Programul Operațional Capital Uman-pentru servicii sociale. Acest centru va oferi asistență gratuită familiilor vulnerabile, va ajuta părinții să își găsească locuri de muncă și va oferi sprijinul necesar pentru combaterea sărăciei și a excluziunii sociale.

Mă bucur că autoritățile locale accesează fonduri europene pentru proiecte importante la nivelul comunităților locale și folosesc programe complementare pentru a realiza proiectele de care au nevoie. Felicitări pentru toți cei cei care au făcut posibilă realizarea Centrului de zi de la Desești: Parohia Desești, Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului, Asociația Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitorul, Asociația Vis Juventum.Banii europeni schimbă în bine viața românilor.” a menționat deputatul PNL de Maramureș, Bota Călin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.