Deputatul PSD, Florin Tataru prezent la Festivalul Stuparilor de la Cernesti

Dumica pe scena comunei Cernesti alaturi de  oficialități locale, județene și naționale, deputatul PSD Florin Tataru a transmis un  mesaj tuturor celor care practica  apicultura.

„Apicultura este deja o traditie bine inradacinata in Cernesti, dovada fiind nu doar produsele dulci ale stupilor, ci si Festivalul Stuparilor de la Cernesti, la care am fost onorat sa particip azi.

Produsele bio, intre care si miere naturala, sunt la mare cautare in toata Uniunea Europeana, si cred ca produsele de la noi, pot si trebuie sa ajunga pe pietele europene. Aceasta cu sprijin din partea autoritatilor locale si judetene in ceea ce inseamna consultanta si promovare.

Festivalul de astazi,aflat la a XI-a editie, reluat dupa 5 ani de absenta, este e dovada in acest sens. Felicitari primarului Sovre Nelu si Consiliului Local Cernesti pentru acest lucru, ca si pentru faptul ca au pus in Startegia de Dezvoltare durabila a comunei Cernesti, intre primele 5 investitii strategice, un centru de prelucrare a produselor apicole”.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.