Deputatul Todoran Adrian : Sprijinim producătorii locali cumpărându-le produse care au  gustul autentic românesc. Împreună pentru Maramureș!

Fidel susținător al  producătorilor locali pe care i-a sprijinit prin numeroase intervenții și interpelări la nivel de Guvern, deputatul Todoran Adrian tranmite un nou mesaj de susținere  pentru achiziționarea produselor locale din piața specifică,  amenjată  pe platoul București din Baia Mare.

“Ne pregătim de weekend şi, cu siguranţă, nu uităm de producătorii noştri locali care îşi expun propriile produse la standurile de pe platoul Bucureşti (Piaţa Revoluţiei, din Baia Mare). Sunt acolo în fiecare vineri şi sâmbătă, în prima parte a zilei, până pe la ora 14.

De calitatea produselor e inutil să vă spun, tot ceea ce este făcut de casă e cu totul altfel decât ce luăm de pe rafturile supermarket-urilor. Indiferent că vorbim de pâine, lactate, mezeluri ori de prăjituri, siropuri, dulceţuri, sucuri sau fructe de sezon, gustul autentic îi recomandă pe aceşti comercianţi, adunaţi din diverse locuri ale judeţului.

De altfel, nu doar gustul şi preţurile accesibile trebuie avute în vedere atunci când cumpărăm. Ci şi faptul că, mai ales în această perioadă grea pentru economia românească, orice marfă cumpărată de la producătorii noştri autohtoni îi ţine în viaţă. Avem nevoie în continuare de produse româneşti, sănătoase şi de calitate.”  a transmit , deputatul , Todoran Adrian .

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.