Deputatul UNPR, Nuțu Fonta urează ”Bun venit” în partid colegilor din PP-DD

Nutu Fonta1Deputatul UNPR, Nuțu Fonta urează ”Bun venit” în partid colegilor din PP-DD

La nivel național, UNPR a fuzionat prin absorție cu PP-DD, întârindu-și grupul parlamentar. Deputatul UNPR de Borșa – Vișeu, Nuțu Fonta, care este și președinte al UNPR Maramureș a arătat că se bucură de această fuziune și are credința că, în județ, noul partid va face o surpriză frumoasă la scrutinele de alegeri de anul viitor. ”Ieri, în cadrul conferinței naționale a UNPR și a congresului PP-DD, reunite în ședință comună, a fost aprobată în unanimitate fuziunea prin absorbție a PP-DD de către UNPR. Mă bucur că cele două partide au luat această decizie și sunt convins că această fuziune va fi de bun augur pentru țară.

Cred că ambele partide împărtășesc aceleași principii și au pornit pe drumul politic din dorința de-a răspunde nevoilor cetățenilor și de a le oferi o alternativă politică. Prin multă muncă și seriozitate, am convingerea că toți cei care au votat și și-au pus speranțele în aceste proiecte politice, nu vor fi dezamăgiți.ppdd=unpr

Vreau să le urez „Bun venit!” colegilor din PP-DD Maramureș, alături de care am pornit pe acest drum în 2012 și mă bucur că suntem din nou o echipă!”, a declarat deputatul UNPR de Maramureș, Nuțu Fonta.

Amalia Babici Man

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.