Deputatul Viorica Cherecheş, alături de 100 de femei, susţine sănătatea

Deputatul liberal de Maramureş, dr. Viorica Cherecheş susţine acţiunile pentru sănătate. A răspuns invitaţiei făcută de Organizaţia Femeilor Liberale din Baia Sprie de a participa la un eveniment organizat în sala de sport. Astfel, o seară banală de vineri s-a transformat într-una activă pentru cele de 100 de reprezentante ale sexului frumos prezente acolo.

“Împreună cu 100 de femei pline de energie şi stare de bine am petrecut o seară aparte în Baia Sprie, la Sala de Sport.

Am făcut mişcare, am împărtăşit gânduri şi sfaturi pentru sănătate cu femei minunate şi copii frumoşi.

Voi reveni cu drag la Baia Sprie alături de doamnele liberale din comunitate pentru a le susţine proiectele dedicate oraşului”, a spus deputatul.

Vineri, 2 martie, comunitatea din Baia Sprie a sărbătorit Ziua Femeii prin mișcare. Evenimentul “Fii Activ!” desfășurat la Sala de Sport, a fost dăruit doamnelor și domnișoarelor din Baia Sprie de către Organizația Femeilor Liberale din Baia Sprie în parteneriat cu profesorul de sport Nora Blaga.

“Am dorit ca prin acest eveniment dinamic să oferim posibilitatea ca doamnele și domnișoarele să participe activ la stimularea sportului de masă și să ofere exemplul personal pentru conștientizarea rolului important pe care-l are mișcarea în menținerea unei gândiri pozitive, a stării de bine asupra întregului corp și a unui tonus armonios. Evenimentul s-a bucurat de implicarea a aproape 100 de participanți dornici de mișcare, de la copii până la doamne cu vârstă respectabilă, marcând astfel faptul că mișcarea și sportul nu țin cont de vârstă, dar are beneficii pozitive asupra fiecăruia. Într-o atmosferă de bună-dispoziție și veselie, acompaniați de muzică antrenantă, ne-am bucurat cu toții de o oră dinamică de sport, am relaționat și socializat, practic am sărbătorit Femeia într-un cadru atipic, într-o deplină armonie între fizic și mental”, a spus Valeria Brezoczki, preşedinte OFL Baia Sprie.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.