Deputatul Viorica Cherecheş împreună cu Organizaţia Femeilor Liberale Maramureş au „plantat pentru viitor”

Deputatul Viorica Cherecheş împreună cu Organizaţia Femeilor Liberale Maramureş au „plantat pentru viitor”

Deputatul Viorica Cherecheş împreună cu Organizaţia Femeilor Liberale (OFL) Maramureş au participat la acţiunea de împădurire „Plantăm pentru viitor”.

Doamnele au plantat 100 de puieţi de brad, molid şi larice pe Valea Stejarului din Cartierul băimărean Ferneziu.

„Am răspuns cu bucurie la această acţiune mai ales că este deja un obicei pentru femeile liberale să planteze copaci. Este un bun prilej să facem fapte bune, să stăm în natură dar şi să socializăm. Astfel de acţiuni ar trebui replicate la scară mai mare şi să încercăm să implicăm un număr tot mai mare de participanţi”, a subliniat Viorica Cherecheş, deputat PNL de Maramureş.

Ajuns deja la cea de-a cincea ediţie, evenimentul este o tradiţie pentru doamnele liberale din  Maramureş.

„În fiecare primăvară de cinci ani încoace participăm la câte o acţiune de împădurire. Plantăm pentru viitor, pentru copiii noştri, pentru nepoţii noştri, pentru sănătatea noastră. Ne bucurăm că şi alte formaţiuni politice au luat exemplul nostru şi au plantat copaci”, a spus Mihaela Câmpan, copreşedinte OFL Maramureş.

Pentru că a fost vorba despre o ediţie aniversară, toate doamnele participante au primit câte un mic suvenir şi o diplomă din partea OFL Maramureş.

„Am pregătit pentru doamne câte o eşarfă de culoarea albastră pe care să o poarte cu plăcere pentru a le reaminti de o ediţie aniversară a evenimentului «Plantăm pentru viitor». Este un gest simbolic alături de diplomele pregătite de Mihaela Câmpan pentru a mulţumi doamnelor care se implică activ în astfel de acţiuni”, a precizat Viorica Cherecheş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.