Derby-ul Maramureșului. Meci disputat de Minaur Baia Mare și C.S.Fărcașa, scor final 4-1 . Minaur Baia Mare a câștigătoarea derby-ul Ligii a patra,seria Sud

Un meci important s-a disputat dumnică, 22 octombrie 2017, în cadrul derby-ul Ligii a patra, seria Sud, între C.S.Fărcașa (antrenor Darius Fandarac) și Minaur  Baia Mare (antrenori Dorin Toma-principal,Cristian Bogdan-secund).
Disputat pe cochetul stadion comunal de la Tămaia, derby-ul Ligii a patra, seria Sud, între C.S.Fărcașa și Minaur  Baia Mare s-a încheiat cu victoria categorică a oaspeților: C.S.Fărcașa-Minaur Baia Mare 1-4.

Venită la Fărcașa,însoțită de galerie și cu intenția declarată de a pleca cu toate cele trei puncte,având în vedere și obicetivul echipei din acest an:promovarea, formația băimăreană  a atacat încă de la începutul partidei punând presiune pe apărarea echipei gazde.

Elevii lui Darius Fandarac s-au apărat cu tenacitate, lansând si câteva contraatacuri periculoase. Per ansamblu, partida a fost plăcută,pe alocuri încrâncenată, dar fără multe incidente nedorite(cu excepția unui cartonaș roșu-cumul de galbene, arătat în finalul partidei unuia dintre băimăreni).

În final, echipa mai experimentată a învins, gazdele consolându-se cu golul de 1-2 marcat de Dorin Bora.

În tribunele stadionului au luat loc și  câțiva oficiali ai clubului băimărean,printre care i-am zărit pe Ionuț Marta(președintele clubului) și Raul Fotonea (antrenorul principal al echipei de handbal Minaur) .

Oficialitățile locale au fost reprezentate de către primarul comunei Fărcașa,d-l Ioan Stegeran, prezent pentru prima dată, în acest campionat, la un meci al seniorilor.L-am zărit,deasemene și pe primarul din Recea-Octavian Pavel, un obișnuit al arenelor de fotbal.

Arbitrul meciului a fost Răzvan Necrici la centru, iar Daniel Lar și Mureșan Cristian, asistenți.

Observator : Ioan Hotico.

Marcatori: Dorin Bora, respectiv  Marius Feraru,Tudor Balmoș,R.Lupu și Sergiu Chiorean

C.S.Fărcașa:

Radu Pustai-M.Barbur,R.Lauran,I.Mureșan,Nicu Pop(cap),Paul Vanci,S.Onțiu,Denis Mureșan,Al Moș,I.Coț.Dorin Bora. Rezerve: Fl.Vanci,Tamaș Elek,P.Oșan,Fl.Mate,P.Hodor,I.But

Minaur Baia Mare:

Anișoreac,T.Balmoș,Al.Ignat,R.Lupu, Cătălin Marius, Tutuța Simion,Gereben,Călin Borota, D.Lihet,M.Feraru, Sergiu Chiorean.

Rezerve: G.Danciu, Andrei Tutuța,Nabeu Bawa,S.Bococi,LT.Mircea,Sabadîș

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.