Dezvăluire-bombă a unui şef de laborator. Când ar fi apărut, de fapt, COVID-19 în România

Un șef de laborator din Suceava a lansat o ipoteză care schimbă tot ce se știa despre apariția și evoluția COVID-19 în România. Potrivit acestuia, noul coronavirus ar fi ajuns la noi în țară încă din luna ianuarie.

Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii, a declarat că nu există nicio certitudine că noul coronavirus s-ar fi aflat în România încă din ianuarie sau februarie.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

„Sunt discutii. Deocamdată nu avem certitudinea că ar fi existat de atunci”, a spus Nelu Tătaru.

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

Ministrul Sănătăţii a mai spus că relaxarea fără respectarea măsurilor minime de siguranţă se vede acum în numărul prea mare de infectări înregistrate în ultimele zile în ţara noastră.

„Am trecut de acel 200 care era un barometru pentru terapia intensivă. Am avut transferuri de pacienți din terapiile intensive sau la nivelul terapiilor intensive care nu mai aveau locuri către alte spitale. Este alarmant și ar trebui să fie alarmant pentru toată lumea, nu numai pentru noi cei care luăm anumite precauții sau măsuri. Suntem într-un moment în care, dacă nu ne revenim, atât ca atitudine, cât și ca îndemnuri, putem ajunge la o transmitere accentuată, chiar accelerată. Dacă acest număr crește, ne gândim ca aceste relaxări să fie amânate”, a spus Nelu Tătaru.

Sursa: rtv.net

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.