DEZVĂLUIRI NOI în cazul CRIMEI din Vişeu de Jos. O nouă IPOTEZĂ SOC despre cei 2 fraţi iese la iveală!

DEZVĂLUIRI NOI în cazul CRIMEI din Vişeu de Jos. O nouă IPOTEZĂ SOC despre cei 2 fraţi iese la iveală!

După incidentul cu incendierea citațiilor și aruncarea acestora, aprinse, în interiorul mașinii de poliție a urmat un alt incident din data de 4 ianuarie 2017, atunci când agentul Nistor a fost ucis.

VEZI:DEZVĂLUIRI ŞOC în cazul CRIMEI din Vişeu de Jos!”Au luat citațiile, le-au dat foc după care le-au aruncat în mașina de poliție”

Cei doi frați T. au mers la postul de poliție de la Vișeu de Jos, afla la mansarda Primăriei din localitate. Judecătorul de la Tribunalul Maramureș care i-a arestat pe cei doi arată doar că: se presupune faptul că cei doi frați l-ar fi lovit cu un cuțit, de trei ori, pe Nistor, în zona cervicală și de două ori în zona toracelui.

L-a tâlhărit pe băiatul cu pizza

I. T. a mai fost condamnat în Franța pentru tentativă de furt urmat de distrugerea sau degradarea bunului.

Fratele acestuia, M. T. a mai primit 500 de lei amendă pentru infracțiunea de lovire, iar ulterior a fost condamnat la trei ani de închisoare, cu suspendare, pentru tâlhărie. M.T. a fost acuzat că l-a tâlhărit pe ”băiatul cu pizza”.

Acesta a comandat zece pizza, în valoare de 121 de lei, iar când acestea au sosit la adresa preciată curierul a fost amenințat cu un cuțit, după care a fost deposedat de marfa adusă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.