DEZVĂLUIRI ŞOC în cazul CRIMEI din Vişeu de Jos!”Au luat citațiile, le-au dat foc după care le-au aruncat în mașina de poliție”

DEZVĂLUIRI ŞOC în cazul CRIMEI din Vişeu de Jos!”Au luat citațiile, le-au dat foc după care le-au aruncat în mașina de poliție”

Agentul șef Gheorghe Nistor a fost amenințat de frații Tomoiagă, și cu toate acestea nu a luat măsurile legale împotriva acestora, cei doi find în stare de control judiciar după ce, în trecut au fost condamnați pentru tâlhărie și părăsirea locului accidentului, iar în prezent fiind cercetați în alt dosar penal.

VEZI:NOI DEZVĂLUIRI ŞOC în cazul CRIMEI din Vişeu de Jos. O nouă IPOTEZĂ despre cei 2 fraţi iese la iveală!

Incidentul cu amenințarea șefului de post de la Vișeu de Jos s-a petrecut în data de 21 decembrie 2016. Cei doi frați au mers până acolo încât au ridicat citațiile aduse de agentul ucis Gheorghe Nistor și le-au dat foc, după care le-au aruncat în mașina de poliție, aceasta fiind la un pas de a se aprinde. Cu toate că incidentul a fost unul grav, de față fiind trei polițiști, niciunul nu a considerat necesar să intervină petru a-i trage la răspundere pe cei doi frați.

Din lectura sentinței prin care I. și M. Tomoiagă au fost arestați, se poate deduce că polițiștii care lucrează în zona Vișeu de Jos, acționau cu mănuși relateaza evz.ro.

”În data de 21 decembrie 2016, victima Nistor Gheorghe, agent la Postul de Poliție Postul de Poliție Vișeu de Jos,  s-a deplasat împreună cu agenții de poliție H. I. V. și V. V., de la Postul de Poliție Leordina, înspre Judecătoria Vișeu de Sus, iar pe drum s-au deplasat și în Vișeu de Jos pentru a preda două citații, victima a coborât din mașină, apoi, după ce s-a întors, a fost urmărită de inculpații T. I. și T. M., iar primul inculpat i-a adresat injurii și amenințări astfel că victima și agentul de poliție H.I.V. le-au întocmit și predat citații la postul de poliție – moment în care inculpatul T.I.A. i-a dat foc cu bricheta citației și a aruncat-o în mașina poliției, iar inculpatul T.M.O.  l-a amenințat pe agentul de poliție H.I.V”, se arată în încheierea penală conform evz.ro.

Loading...
loading...

2 COMENTARII

  1. INCREDIBIL ce fricos a fost acest politist Gheorghe Nistor! Sa fi sef de post si sa stearga cetatenii cu tine prin comuna este o mare rusine! Daca Gheorghe Nistor ar fi actionat la momentul potrivit conform legii si nu era fricos, AZI EL ERA IN VIATA! Asa din pacate a murit fiind ucis chiar de cei pe care trebuia sa-i pedepseasca! Din pacate mai avem si astfel de politisti care sunt foarte fricosi, sper sa nu fie multe cazuri de acest gen in Politia Romana!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.