DIALOG CONSTRUCTIV ÎNTRE CONDUCEREA INSPECTORATULUI DE POLIȚIE AL JUDEȚULUI MARAMUREȘ ȘI ORGANIZAȚIILE SINDICALE

DIALOG CONSTRUCTIV ÎNTRE CONDUCEREA INSPECTORATULUI DE POLIȚIE AL JUDEȚULUI MARAMUREȘ ȘI ORGANIZAȚIILE SINDICALE

Ieri, 19 ianuarie, la sediul Inspectoratului de Poliție de Poliție al Județului Maramureș, în continuarea ceremoniei de depunere a jurământului de credință a agenților de poliție încadrați din sursă externă și reîncadrare, conducerea unității a avut o întâlnire de lucru cu reprezentanții organizațiilor sindicale.

În cadrul întâlnirii au fost discutate aspecte legate de respectarea drepturilor polițiștilor dar și de recentul eveniment în care subinspectorul de poliție Nistor Gheorghe și-a pierdut viața.

Doamna chestor de poliție dr. Viorica Marincaș a abordat cu reprezentanții sindicali principalele probleme cu care se confruntă personalul inspectoratului, stabilindu-se măsuri comune de menținere a unui climat optim de muncă precum și de îmbunătățire a acestora, în funcție de fondurile financiare, logistice și umane repartizate.

Concluzia comună a fost că aspectele abordate necesită o rezolvare imediată în vederea asigurării unui climat corespunzător de ordine  și siguranță publică la nivelul județului.

De asemenea conducerea unității a dat asigurări că va răspunde cu receptivitate la orice problemă a polițiștilor, că se va implica în continuare în soluționarea acestora și că va sprijini organizațiile sindicale în demersurile pe care acestea le vor întreprinde.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.