Dialogul între TSD Maramureș, societatea civilă, mediul de afaceri, sindicate, stundenți și administrația publică, susținut de la centru!

psdDeputatul Gabriela Podașcă încurajează dialogului între TSD, societatea civilă, mediul de afaceri, sindicate, stundenți și administrația publică

Marți, 11 august 2015, Comitetul Executiv al TSD Maramureș (CEX), condus de președintele Cosmin Butuza a avut o întâlnire cu deputatul Gabriela Podașcă, președinte al Departamentului Politici pentru Tineri. A fost o ședință de lucru în cadrul căreia s-au discutat problemele tinerilor, implicarea acestora în viața politică, dar și despre programele guvernamentale pentru tineri și cum pot fie acestea îmbunătățite, respectiv ce poate face TSD pentru tineri.

Referitor la întâlnirea cu tinerii social-democrați maramureșeni, Gabriela Podașacă a declarat că TSD este cea mai puternică organizație politică de tineret și este convinsă că Departamentul Politici pentru Tineri este cadrul de care tinerii au nevoie pentru a expune idei și proiecte atât de necesare generației tinere. ”Mai mult ca oricând, tinerii trebuie să fie ascultați și încurajați să se dezvolte. TSD are capacitatea de a răspunde acestor nevoi și, de aceea, trebuie să ne adaptăm în mod constant acțiunilor pentru tineri. Obiectivul nostru trebuie să fie unul de deschidere, de încurajare a dialogului între TSD, societatea civilă, mediul de afaceri și alte instituții, și asta încercăm să facem prin Departamentul Politici pentru Tineri,” a declarat deputatul Gabriela Podașcă.

Cosmin Butuza: ”Prin intermediul Departamentului Politici pentru Tineri putem să venim în sprijinul tinerilor din Maramureș

Cosmin Butuza, președintele TSD Maramureș a ținut, la rândul lui, să îi mulțumească Gabrielei Podașcă, președintele Departamentului Politici pentru Tineri pentru vizita efectuată în județul nostru și pentru faptul că a avut amabilitatea să participe la ședința de lucru a Comitetului Executiv al TSD Maramureș.

”Sunt convins că împreună, noi, cei din TSD, alături de ONG-uri și societatea civilă, putem veni cu proiecte noi și clare pentru tineri. Doar muncind împreună putem să cunoaștem problemele cu care se confruntă tinerii din Maramureș și, prin intermediul Departamentului Politici pentru Tineri, alături de deputatul Gabriela Podașca, avem șansa să propunem proiecte de lege sau modificări legislative importante, care să vină în sprijinul tinerilor din Maramureș. Prea mult timp noi, tinerii, am fost lăsați deoparte și a venit timpul să se facă mai mult pentru generația tânără. Salutăm lucrurile bune făcute de guvernul Ponta pentru tineri, dar încă nu este suficient, iar aceste lucruri bune trebuie să continue. Și noi, tinerii, avem problemele noastre, începând de la locurile de muncă, educația, necesitatea unei locuințe etc. Știm că doar muncind umăr la umăr, noi, tinerii pentru tineri, avem șansa de a ne asigura nouă și copiilor noștri un trai mai bun și mai sigur”, a declarat Cosmin Butuza, președintele TSD Maramureș.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.