Diferentele si avantajele competitive ale ferestrelor de mansarda FAKRO

Cand vorbim despre fereastra de mansarda, primele noastre ganduri ar trebui sa mearga in directia functionalitatii, a calitatii si nu in ultimul rand, al stilului inconfundabil. Un luminator mansarda poate deveni o piesa centrala a locuintei tale care, pe langa faptul ca din punct de vedere estetic are rolul de a innobila, camera ta se va transforma intr-un adevarat edificiu scaldat din belsug de lumina naturala si aerul curat, patruns din exterior.

Daca esti in cautarea unei solutii premium din punct de vedere calitativ, care sa-ti indeplineasca pretentiile pe termen indelungat, atunci la capitolul ferestre de mansarda, gama oferita de producatorul Fakro devine natural, optiunea ideala.

Ferestrele de mansarda Fakro sunt produse din lemn de pin stratificat de prima calitate si sunt prevazute cu maner in partea de jos si clapeta de ventilatie semiautomata.

Principala diferenta intre ferestrele de mansarda Fakro si alte tipuri de ferestre este redata de amplasarea diferita a manerului  – la fereastra Fakro, pentru un acces facil, manerul este amplasat in partea inferioara, spre deosebire de Velux unde manerul se afla in partea de sus. A doua diferenta intre fereastra de mansarda Fakro si fereastra de mansarda Velux este data de amplasarea clapetei de ventilatie si functionarea acesteia, la geamul de mansarda Fakro clapeta de ventilatie este pozitionata in tocul ferestrei, pe cand la fereastra Velux aceasta o regasim in zona mobila a geamului de mansarda, nepermitand posibilitate de reglaj a acesteia. Clapeta de ventilatie pentru fereastra Fakro este semiautomata dotata cu filtru de praf si polen, cu posibilitate de reglare al debitului pentru aerul proaspat adus de afara in locuinta, de sub acoperis si pana in zona mansardei .

Materialul din care sunt fabricate profilele are o rezistenta sporita la factorii corozivi, tinand la distanta umezeala si mucegaiul nedorit, fapt care face ca ferestrele mansarda sa poata fi montate in orice incapere, indiferent de destinatia acesteia. Profilele din PVC sunt umplute cu material termoizolator, ceea ce asigura cresterea eficientei energetice considerabil mai mult decat oferta concurentei. Tocul special profilat din PVC multicameral, facilitează imbinarea perfecta dintre ferestre si materialul acoperisului ceea ce se traduce si intr-o izolare fonica sporita.

In plus, ferestrele Fakro spre deosebire de alte branduri, la nivel de geam mansarda sunt dotate cu geamuri inovatoare, antiefractie care se bucura de parametri de izolare termica si fonica excelenti si beneficiaza de un design modern si materiale de calitate superioara.

Optional si in functie de preferintele fiecaruia, ferestrele de mansarda Fakro, Optilight, Velux si Dakea pot fi dotate cu o gama larga de accesorii care pot fi comandate pe www.deposib.ro in sectiunea accesorii ferestre mansarda. Aici putem enumera rulouri interioare si exterioare pentru ferestrele de mansarda, tijele prelungitoare si de operare pentru ferestre, motor electric si senzor de ploaie, kit de izolatie termica ce asigura un montaj corect al ferestrei de mansarda, si multe altele pe care va lasam sa le descoperiti singuri.

Geamul termopan folosit la ferestrele de mansarda este prevazut cu 2 sau 3 straturi de sticla, beneficiind de garantie pe viata la spargere. Sticla exterioara la luminatoarele de acoperis este special securizata pentru a preveni raspandirea cioburilor in cazul unei spargeri accidentale.

Daca inca nu sunteti convinsi de beneficiile ferestrelor de mansarda Fakro in raport cu concurenta si doriti sa obtineti mai multe detalii si informatii despre gama completa, va invitam sa accesati pagina magazinului online Deposib.

 

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.