Directoarea unui liceu le-a arătat tot elevilor: În ce HAL s-a îmbrăcat la deschiderea anului școlar / VIDEO+FOTO

Directoarea unui liceu le-a arătat tot elevilor: În ce HAL s-a îmbrăcat la deschiderea anului școlar / VIDEO+FOTO

Acestea sunt imaginile care au uimit o țară întreagă. O directoare de liceu a ‘lăsat cu gura căscată’ pe toată lumea. La deschiderea noului an școlar, sub privirile fostului premier, Victor Ponta, directorul adjunct al Colegiului Naţional „Ecaterina Teodoroiu” Târgu Jiu a atras toate privirile. Mihaela Runceanu a stat în prezidiu, chiar lângă Ponta, şi viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Aurel Popescu, anunță igj.ro.

Directoarea unui liceu le-a arătat tot elevilor: În ce HAL s-a…

Directoarea unui liceu le-a arătat tot elevilor: În ce HAL s-a îmbrăcat la deschiderea anului școlar

Publicată de Jurnalmm Maramures pe 13 Septembrie 2017

Aceasta a ales să poarte o fustă îndrăzneţ de scurtă, care lăsa să i se vadă aproape în întregime picioarele. Enervată de întrebările îndrăznețe ale reporterilor, profesoara a răbufnit. „Nu este o ţinută indecentă. O să vă dau în judecată“, a spus Mihaela Runceanu, când a fost întrebată de ce a ales să poarte o astfel de ţinută. Mai mult, presa spune că profesoarei i s-au văzut și părțile intime ale corpului conform stiripesurse.ro.

Constantin Huică, profesor la CNET, a spus că nu a remarcat ţinuta colegei sale: „Nu am remarcat-o. Nu ştiu dacă a avut o ţinută provocatoare. Nu pot să comentez. La liceul nostru, elevii vin îmbrăcaţi decent. Nu sunt probleme de acest fel. Se va analiza dacă s-a încălcat vreo normă”.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.