„Divide et impera” sau „Minte şi vezi ce iese” la Spitalul de Psihiatrie Cavnic

„Divide et impera” sau „Minte şi vezi ce iese” la Spitalul de Psihiatrie Cavnic

Spitalul de Psihiatrie din Cavnic ar urma să fie împărţit între Spitalul de Boli Infecţioase şi Psihiatrie Baia Mare şi Spitalul Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare. Aceasta este ultima „petardă” aruncată de primarul oraşului Cavic, Vladimir Petruţ dar foarte puţini sunt cei care şi cred asta.

Pentru că Petruţ nu mai are bani la bugetul local nici măcar pentru salariile angajaţilor de la spital, la ultima şedinţă a Consiliului de administraţie de la unitatea medicală a aruncat petarda: Secţia de Psihiatrie va fi preluată de Spitalul din Baia Mare iar secţiile de Interne şi Îngrijiri paliative de Spitalul Judeţean.

„Primarul a spus că la Spitalul Judeţean se desfăşoară un proiect de 5.000.000 de euro pe Paliaţie şi nu au loc să-l facă”, spun cei care au fost prezenţi la discuţie.

Nimic mai fals. În Spitalul Judeţean de Urgenţă funcţionează un astfel de Compartiment, la Policlinica nr.2, deci,  Petruţ a cam blufat, să nu mai spunem că cei doi manageri ai celor două unităţi medicale pomenite de primar nici măcar n-au auzit de un astfel de transfer.

„Probabil vrea să mai tragă de timp cu salariile dar se ştie că nu are bani pentru ele. Acuma face tot felul de artificii dar nimeni nu e prost”, au concluzionat sursele.

Loading...
loading...

1 COMENTARIU

  1. Asa va place sa tot dezinformati lumea? Ati luat interviuri angajatilor sau vorbiti fara voi? Stiti ca puteti fi trasi la raspundere pentru aceste minciun despre orasul Cavic?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.