Doi dintr-o lovitură: Marinel Rob nu mai este primar interimar al municipiului Baia Mare iar Cristian Niculescu Țâgârlaș nu mai este “șef de scaun”

Doi dintr-o lovitură: Marinel Rob nu mai este primar interimar al municipiului Baia Mare iar Cristian Niculescu Țâgârlaș nu mai este  “șef de scaun”

Ultima ședință de Consiliu Local al municipiului Baia Mare a venit cu schimbări în aparatul de specialitate al primarului. Astfel, în urma votului acordat de către consilierii locali, Niculescu Țâgârlaș nu mai îndeplinește atribuții de viceprimar, iar Marinel Rob nu mai este primarul interimar al municipiului Baia Mare.

În ambele cazuri, decizia s-a luat cu aprobarea a 17 aleși locali, din cei 22 prezenți la ședință. Mai mult, noul primar interimar al municipiului Baia Mare va fi desemnat în cadrul unei noi ședințe care va avea loc luni cu începere de la ora 09:00.

Momente tensionate, în cadrul ședinței de consiliul local, între consilierul Țâgârlaș și secretarul primăriei Baia Mare, dar și cu Marin Brăgaru. Cei doi din urmă, aduceau argumente legale privind proiectele de pe ordinea de zi, în timp ce fostul consilier cu atribuții de viceprimar încerca manevre disperate pentru a mai rămâne “șef de scaun” în Primăria Baia Mare,  așa cum a declarat. Dar totul a rămas la nivel de spectacol, inevitabilul s-a produs: aleșii locali au decis prin vot, iar scandalul a fost unul gratuit conform actualmm.ro.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.