Doi pietoni surprinşi şi accidentaţi în timp ce traversau regulamentar pe trecerea de pietoni

Tot în Baia Mare, duminică, 14 septembrie a.c., ora 18.25 a mai avut loc un eveniment rutier. Un tânăr de 18 ani din municipiu conducea un autoturism dinspre Bulevardul Bucureşti înspre Bulevardul Traian. Ajuns la trecerea pentru pietoni situată la intersecţia cu strada Progresului, a surprins şi accidentat o băimăreancă în vârstă de 43 ani care era angajată regulamentar în traversarea străzii.

Victima a suferit leziuni şi a fost transportată la spital, unde a rămas internată.  Nici în acest caz şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Un alt eveniment rutier a avut loc în oraşul Baia Sprie, ieri la ora 17.55. Un tânăr din localitate, în vârstă de 19 ani, conducea un autoturism pe strada Dragoş Vodă. La intersecţia cu Piaţa Libertăţii el nu a acordat prioritate de trecere şi a acroşat un bărbat în vârstă de 42 de ani, din aceeaşi localitate care, în calitate de pieton, era angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni semnalizată prin indicatoare rutiere.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Baia Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă nu a necesitat internarea.

Fiind testaţi cu aparatul etilotest, a rezultat că şoferii nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

În toate cazurile cercetările continuă iar la finalizarea lor poliţiştii vor propune măsuri legale.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.