Doi septuagenari din Sighetu Marmației, implicați într-un accident de mașină. Unul era șofer, celălalt pieton

accident-grav-tineri_564947001Doi septuagenari din Sighetu Marmației, implicați într-un accident de mașină. Unul era șofer, celălalt pieton

 Traversează regulamentar! Acesta este mesajul lansat de Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș (IPJ), care arată că una dintre principalele cauze ale producerii accidentelor rutiere o reprezintă traversarea neregulamentară. Un caz concret s-a întâmplat ieri, când un bărbat din Sighetu Marmaţiei a fost rănit în urma traversării neregulamentare a străzii.

Ieri, în jurul orei 13.00, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei s-au sesizat din oficiu că, pe strada Iapa, din municipiu, s-a produs un eveniment rutier soldat cu o victimă. Un bărbat de 72 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a surprins şi accidentat un pieton de 77 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii, prin loc nepermis şi fără să se asigure. Pietonul, rănit uşor, a fost transportat la spital, dar nu a necesitat internarea. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului.

Pentru evitarea unor asemenea situaţii, recomandăm pietonilor:

Traversaţi strada numai prin locurile marcate şi semnalizate cu indicatoare!

În intersecţie fără marcaj pietonal, traversaţi pe la colţul străzii, numai după o temeinică asigurare!

Deplasaţi-vă numai pe trotuare, iar în lipsa acestora, numai pe partea stângă a drumului public şi cât mai aproape de marginea carosabilului!

Evitaţi să traversaţi strada în fugă!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.