Doi tineri băimăreni, sprijiniți de Fundația Liviu Marian Pop

Fundația Liviu Marian Pop este mereu aproape de persoanele aflate în impas. Prin intermediul acestei organizații non-guvernamentale a fost sprijinită băimăreanca Maria Larisa Onț, elevă în clasa a XI-a la Liceul Sanitar, care speră ca într-o bună zi să devină asistent medical. În ciuda faptului că provine dintr-o familie cu venituri modeste, având opt frați, Maria își dorește să urmeze cursurile Școlii Postliceale Sanitare din Baia Mare. Având probleme cu vederea, Fundația Liviu Marian Pop a reușit să găsească înțelegere la Optica Milano și să achiziționeze o pereche de ochelari în valoare de 500 de lei.
Fundația Liviu Marian Pop a reușit să sponsorizeze participarea la un turneu de baschet a lui Erik Trif. Băiatul are 14 ani și este din Baia Mare. Legitimat la Clubul Sportiv BC Olimpic Baia Mare, tânărul a obținut titlul de ”Cel mai bun apărător” la cea de-a IV-a ediție a Cupei Olimpic. Cu toate că a demonstrat că este talentat, calificându-se cu echipa în turneul semifinal de baschet al României, Erik nu avea cum să fie pe teren alături de echipă, având în vedere situația sa financiară. Fundația Liviu Marian Pop i-a asigurat atât cheltuielile de deplasare, cât și cele legate de participarea la campionat.
Scopul fundației este de a fi mereu aproape de maramureșeni. Iată că și de această dată s-a reușit acest lucru prrin intermediul oamenilor cu suflet care au înțeles cât de important este să oferi bucurie și speranță celor aflați în situații critice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.