DOLIU! A murit un mare actor. S-A SINUCIS! Vezi cum a fost gasit…

Actorul Isaac Kappy s-a sinucis. Acesta este cunoscut pentru rolul pe care l-a jucat în pelicula Thor. Înainte să părăsească această lume, a lăsat chiar și un mesaj de adio pe Instagram. Fanii și colegii de breaslă sunt șocați de vestea aflată, mai ales că nu știau toți de problemele cu care se confrunta acesta și motivele care l-ar fi dus la acest gest extrem.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Isaac Kappy s-a sinucis aruncându-se în fața unui camion

Presa americană scrie că Isaac a fost găsit mort, lovit de un camion. Informațiile au fost confirmate apoi de organele de anchetă. Trupul neînsuflețit al actorului care a jucat și în filmul ”Terminator: Salvation” a fost luat de pe podul Transwestern de pe ruta Interstate 40, Arizona.

Super ofertaMara International Tour – agentie de turism Baia Mare

Purtătorul de cuvânt al Departamentului pentru Securitate Publică din Arizona, Bart Graves, a făcut câteva declarații despre actorul de 42 de ani confirmând cu jumătate de gură varianta sinuciderii. De altfel, mesajul lui postat cu 24 de ore înainte să moară îi fac pe mulți să creadă că s-ar fi aruncat în fața camionului.

Mesajul actorului postat pe Instagram, unul de adio?

„Nu sunt un om bun. Am trădat încrederea multor oameni. M-am folosit de oameni pentru bani. Am vândut droguri. Am delincvențe fiscale. Am datorii. Mi-am abuzat trupul cu țigări, droguri și alcool”, a scris actorul din Thor pe Instagram, notează a1.ro.

Isaac Kappy a avut o popularitate negativă. În anul 2018 a fost în mijlocul unui scandal monstru în care a fost implicată Paris, fiica regretatului Michael Jackson. Acesta ar fi strâns-o de gât pe Paris într-o încăierare. Apoi, actorul a făcut la rândul lui niște acuzații extrem de grave.

A spus despre Seth Green că nu era străin de anumite acte de pedofilie. Isaac ar fi avut probleme serioase de integrare socială și s-ar fi confruntat cu depresia. Pe lângă Thor și Terminator, actorul a mai jucat în filmul Fanboys: Războiul fanilor, lansat în cinematografe în anul 2009.

SURSA

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.