Doliu imens în fotbalul românesc! A fost găsit mort

Este doliu în sportul românesc. Gheorghe Popa, o legendă a fotbalului bănăţean, a murit la vârsta de 83 de ani. Vestea tristă a fost făcută publică de jurnalistul Octavian Stăncioiu, care a scris un mesaj emoționant pe o rețea de socializare. Rudele fostului sportiv se pregătesc de înmormântare și vor să-i îndeplinească ultimele dorințe.

Gheorghe Popa a murit la vârsta de 83 de ani

Gheorghe Popa avea 83 de ani și a fost fotbalist la nivelul Diviziei C, voleibalist la nivelul Diviziei B, gimnasti și arbitru de gimnastică. După ce s-a retras din cariera sportivă, el a început să scrie. A lansat șapte cărți despre Politehnica Timișoara, dar și fotbalului din zona Banatului, potrivit ziuadevest.ro. Acestea sunt: “Gloria zilelor de ieri” (2006), “Gloria alb-violetă” (2008), “110 ani de fotbal în Banat” (2010), “Poli 90, între lacrimi de bucurie şi tristeţe” (2011), “Poli nu piere, va trăi mereu” (2012), “Din lumea fotbalului” (2013), “Poli din nou pe prima scenă a fotbalului românesc” (2015).

Dispariția fostului fotbalist și profesorului Gheorghe Popa a fost anunțată de jurnalistul Octavian Stăncioiu pe contul lui de Facebook.sursa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.