Doliu în lumea sportului! A murit într-un mod stupid. S-a înecat cu un croissant!video+foto

Doliu în lumea sportului! A murit într-un mod stupid. S-a înecat cu un croissant!video+foto

Un clip video arată cum câţiva bărbaţi aflaţi pe scenă la concursul de mâncat croissante de la Buenos Aires încearcă să îi salveze viaţa lui Melo, dar fără niciun rezultat. Melo a fost dus de urgenţă la un spital din apropiere, însă a fost declarat mort la sosire, informează tmz.com.

Mario Oscar Melo avea 56 de ani. Fostul boxer era pe cale să termine cel de al treilea croissant atunci când a început să se sufoce. Potrivit rapoartelor locale, au existat un pompier şi un medic în mulţimea care a alergat înspre boxer şi a încercat să îl ajute, însă nu pare să fi existat un personal instruit medical la acest eveniment.
Doliu în lumea sportului! Un boxer celebru a murit într-un mod stupid. S-a înecat cu un croissant!În timp ce concursurile de mâncare sunt populare în întreaga lume, organizaţia Major League Eating, care supraveghează evenimente uriaşe, cum ar fi celebrul concurs de hot-dog al lui Nathan din 4 iulie, cheamă întotdeauna paramedicii pentru a interveni în cazul în care se întâmplă astfel de situaţii.

Mario Oscar Melo a avut un palmares de 21 de victorii şi 9 înfrângeri ca boxer, lupta lui cu Moorer pentru titlul de campion mondial fiind cea mai faimoasă luptă, cu toate că a pierdut în prima rundă.sursa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.