Doliu în muzica populară! Anunțul morții a fost făcut în urmă cu puțin timp: „Dumnezeu a hotărât…”

Brîndușa Covalciuc Ciobanu este răpusă de durere, după ce soțul artistei s-a stins din viață.

Bărbatul a murit, vineri dimineață, răpus de o boală gravă.

Anunțul morții a fost făcut chiar de către artista Brîndușa Covalciuc Ciobanu, pe o pagină personală de socializare.

VEZI:O ofertă de nerefuzat. Paşte exotic in Sri Lanka – Plecare: 25 aprilie – 7 nopti / 9 zile

„Dumnezeu a hotărât ca dragul meu soț, Cristinel Ciobanu, cu care am fost împreună la bine si la greu 33 de ani, să plece după o grea și lungă suferință în lumea fără dor, lăsându-ne cu sufletul pustiit.

Dacă doriți să vă luați adio o puteți face din această seară până marți 29 ianuarie la capela Bisericii Sf Ioan din Botoșani (cartierul Stejari). Vă mulțumesc tuturor!”, a scris Brândușa Covalciuc Ciobanu pe pagina personală de Facebook.

„O veste tristă în această dimineață. Soțul bunei mele prietene, Brîndușă Covalciuc Ciobanu, a plecat pe drumul cel fără întoarcere.Dumnezeu să-l odineasca în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate”, a scris Valeria Arnăutu, colega și prietena Brîndușei Covalciuc.

Și artista a avut probleme de sănatate

„Am fost la un pas de diabet, dar aveam şi probleme grave cu ficatul. Mi-era teamă să nu fac accident vascular. Nu mai am glicemie mare, mănânc normal, sunt un alt om”, povestea artista pentru Click!.

Brânduşa Covalciuc cântărea 102 kg înainte de intervenţia chirurgicală. Operaţia de micşorare a stomacului onstă în secţionarea pe cale laparoscopică, cu îndepărtarea porţiunii dorsale, ce constituie aproximativ 80% din volumul organului. În urma procesului, centrii foamei sunt eliminaţi. În circuitul digestiv rămâne un tub gastric cu un volum redus, de doar 100 ml, ce te obligă să consumi alimente în cantităţi foarte mici.

Sursa: stirilekanald.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.