Este doliu în lumea folclorică din România. Marii artiști de muzică populară plâng neîncentat. Dumnezeu să te ierte, MAESTRE!

Este doliu în lumea folclorică din România. Marii artiști de muzică populară plâng neîncentat. Dumnezeu să te ierte, MAESTRE!

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

Fostul director al Ansamblului folcloric „Doina Oltului”, Costinel Alecsandrescu, a murit, sâmbătă dimineață, la vârsta de 46 de ani.

Costinel Alecsandrescu, fost director la Ansamblul folcloric „Doina Oltului”, a murit, sâmbătă dimineața, după ce i-a spus soției sale că se simte rău, notează România TV.

Bărbatul se afla alături de soție în casaa lor din Tufeni, iar femeia a sunat la 112, dar nu a mai așteptat ambulanța și a decis să-și ducă singură soțul la spital. Costinel Alecsandrescu a murit la doar 46 de ani

În drum spre unitatea medicală s-a întâlnit cu ehipajul medical de la Ambulanță, care l-au preluat pe bărbat și au mers spre Spitalul Slatina.

Din nefericire, acesta a intrat în stop cardio-respirator și, cu toate că a fost resuscitat, acesta nu și-a revenit și a fost declarat decedat.

Acum, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost depus la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina.

Costinel Alecsandrescu, fost preot, era cunoscut drept un foarte bun interpret de muzică populară.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.