Dosar penal pentru vătămare corporală din culpă după ce Mocăniţa a deraiat la Vişeu. Un bebeluş şi un băiat de 3 ani, printre victime

Poliţiştii din Maramureş au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în cazul deraierii unei locomotive şi a unui vagon al Mocăniţei, soldat cu rănirea a 12 persoane. Între victime sunt şi un bebeluş şi un copil de 3 ani.

Peste 300 de turişti se plimbau sâmbătă, pe Valea Vaserului, cu Mocăniţa a deraiat brusc la jumătatea traseului, în apropiere de Valea Rea, locomotiva şi primul vagon au sărit de pe linie. 12 oameni care se aflau în interior au fost răniţi.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Poliţiştii din Vişeu de Sus care au efectuat cercetarea la faţa locului au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în cazul deraierii Mocăniţei. De asemenea, se continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor care au dus la acest incident.

Oferta de nerefuzat:Mara International Tour-Antalya 2019, AVION din Baia Mare

Mocăniţa, care străbate aproximativ 20 de kilometri din Valea Vaserului, este una dintre principalele atracţii turistice din judeţul Maramureş.

Sursa: rtv.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.