Dosare penale pentru infracţiuni rutiere

Ieri, 14 octombrie, poliţiştii rutieri au constatat patru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere comise pe drumurile publice din judeţ.

Pe raza localităţii Remeţi a fost depistat, la ora 18.45, un bărbat în vârstă de 51 de ani din Mireşu Mare care conducea un moped fără să deţină permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi care, fiind testat cu aparatul etilotest, s-a constatat că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Tot sub influenţa băuturilor alcoolice a fost depistat în trafic, conducând un autoturism pe DJ 182 B Urmeniş, un  bărbat în vârstă de 52 de ani din  Baia Mare. Acesta a fost condus la Centrul de Permanenţă Ariniş pentru recoltarea mostrelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Un alt dosar penal a fost întocmit pe numele unui bărbat de 34 de ani din Vişeu de Sus care conducea un autoturism pe strada 1 Mai din oraş şi care nu a oprit la semnalele regulamentare efectuate de poliţişti.  El a fost oprit pe strada Peştilor din localitate şi, în urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că bărbatul nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule iar asigurarea obligatorie a autoturismului era expirată din luna iulie a.c.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.