Dosare penale pentru infracţiuni rutiere

Ieri, 19 noiembrie, între orele 7.00-21.00, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare şi cei din cadrul Formaţiunii Rutiere Ulmeni au acţionat în zona de competenţă, în scopul prevenirii accidentelor de circulaţie şi reducerii victimizării participanţilor la trafic.

Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 33 de  sancţiuni contravenţionale, iar pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului aflat în funcţiune, opt conducători auto au rămas fără permis. Au fost constatate şi abateri precum depăşirea vitezei legale sau depăşire neregulamentară. Sancţiunile aplicate de poliţişti au fost în valoare de peste 7400 de lei.

Totodată, poliţiştii rutieri au constatat şapte infracţiuni rutiere, pe numele conducătorilor auto vinovaţi de comiterea acestora fiind întocmite dosare penale.

La ora 21.50, pe strada Eroilor din Vişeul de Sus, a fost depistat un bărbat în vârstă de 45 de ani din localitate, care conducea un autoturism având o alcoolemie peste limita legală. Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că numerele de înmatriculare provizorii au fost atribuite unui alt autoturism. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul cu alcoolemie peste limita legală, conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi punerea în circulaţie sau conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.