Dosare penale pentru infracţiuni rutiere

În urma activităţilor de control şi supraveghere a traficului rutier desfăşurate ieri, 23 septembrie, de poliţiştii maramureşeni, două persoane s-au ales cu dosare penale pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei.

La ora 12.45, pe DN 1C, în localitatea Recea, a fost depistat în trafic un tânăr în vârstă de 26 de ani din Mireşu Mare care conducea un autoturism al cărui număr de înmatriculare era expirat din 17 septembrie. El este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat.

La ora 16.45, pe  DN 18 în localitatea Borşa, a fost depistat un bărbat în vârstă de 48 de ani din localitate care conducea un moped fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie. Din verificările efectuate de poliţişti s-a stabilit că mopedul figurează neînmatriculat. Mai mult, bărbatul conducea mopedul fiind sub influenţa băuturilor alcoolice şi a refuzat prelevarea de mostre biologice.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînregistrat.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.