Două autoturisme furate depistate în P.T.F. Urziceni

politia-frontieraPoliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Urziceni au depistat în data de 4.07.a.c două autoturisme, în valoare de peste 44.000 de lei, care au fost declarate ca fiind furate din Suedia, respectiv Marea Britanie.

Ieri, 4 iulie a.c., în jurul orei 16.00, în P.T.F. Urziceni, s-au prezentat pentru efectuarea formalităților de intrare în România doi cetățeni români: Marian A., în vârstă de 31 de ani, conducând un autoturism marca Vauxhall, şi Andrei A., de 23 ani, la volanul unui  autoturism marca Opel Vectra.

La control, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări în baza de date,  ocazie cu care au constatat că autoturismul marca Opel figurează ca fiind furat din Suedia din data de 30.06.2015, iar autoturismul Vauxhall este semnalat ca fiind furat din Marea Britanie din anul 2014.

Drept urmare, cele două autoturisme în valoare de 44.300 lei au fost indisponibilizate până la finalizarea cercetărilor.

Cei doi bărbaţi, domiciliaţi pe raza judeţului Bacău, sunt cercetaţi de către poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt iar la final se vor lua măsurile legale ce se impun.

Foto: Arhiva

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.