Două categorii de bilete epuizate pentru concertul Lunafly

afis lunaflyDouă categorii de bilete epuizate pentru concertul Lunafly

 Una dintre cele mai iubite formaţii Kpop ale momentului, Lunafly, revine la Bucureşti , la un an de la concertul senzaţional susţinut în România în anul 2014. Într-o formulă nouă, extinsă, muzica  va fi şi mai energică prin aportul noilor membri, Jin (baterie) şi Yub (chitară), care se alatură motorului trupei: Sam Carter (lider vocal, compozitor, chitară, vioară) şi Yun (Han Seungyun 한승윤) voce, compozitor, chitară, baterie).

Concertul va avea loc pe data de 5 septembrie 2015, în Aula Universităţii Româno – Americane, începând cu orele 20:30. Accesul publicului în sala va fi permis începând cu orele 20:00.

Biletele de la categoriile VIP şi Premium au fost epuizate, singurele bilete disponibile mai sunt cele de la categoria NORMAL, la preţul de 45 lei.

 Biletele se găsesc pe www.bilet.ro şi în reţeaua magazinelor  TUI Travel în mall-urile din întreaga ţară. Pentru biletele electronice achiziţionate nu mai există taxe de transport. Biletele vor putea fi achiziţionate începând cu data de 18 iulie 2015, ora 10:30.

Concertul este organizat de Kompas Events, în parteneriat cu Universitatea Româno – Americană, cu sprijinul Centrului de Studii Româno – Koreene (CRSK) şi Asia Fest.

Kompas Events: www.kompasevents.ro // https://www.facebook.com/kompasevents

Universitatea Româno – Americană:

www.rau.ro  // https://www.facebook.com/UniversitateaRomanoAmericana

Centrul de Studii Româno – Koreene:

http://csrk.rau.ro // https://www.facebook.com/CSRK.DSA

Asia Fest: https://www.facebook.com/pages/Asia-Fest

Parteneri media:  Music Channel  http://1music.ro/   // Revista Super Bravo Girl : http://bravonet.ro/

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.