DOUĂ cuvinte au SALVAT DE LA MOARTE un bărbat! Povestea lui este incredibilă!

n puști de doar 16 ani era în drum spre magazin atunci când, pe balustrada unui pod a zărit un om care voia să se arunce. A avut curajul și s-a apropiat!

“M-am oprit și l-am întrebat dacă este bine, deși vedeam în privirea lui că nu este. Nu a zis nimic, doar a continuat să plângă”.

“Am insistat o bună bucată de timp ca el să coboare și să se așeze pe trepte alături de mine și, într-un final, a făcut-o. Am stat pe trotuar și am vorbit preț de 45 de minute despre ce i se întâmplase, ce l-a făcut să ajungă în starea aceea”, a povestit Jamie.

Până la urmă, Jamie a trebuit să plece, dar îi era teamă să îl lase pe bărbat singur în acea stare deplorabilă.

Jamie a insistat, subliniindu-i faptul că toată lumea are zile grele și, cumva, până la urmă l-a convins să îl lase să cheme o ambulanța. Înainte ca bărbatul în vârstă de 34 de ani să fie dus la spital, cei doi au făcut schimb de numere de telefon, scrie Unica.ro

Trei luni mai târziu, Jamie a primit un mesaj de la cel pe care l-a salvat, în care îi spunea că soția lui este gravidă, că vor avea un băiețel, care va primi numele lui, al inimosului adolescent!

Omul i-a mărturisit lui Jamie că, atunci când s-a apropiat de el, tocmai se pregătea să sară. Dar cele două cuvinte rostite de Jamie au fost cele salvatoare: “Ești bine?”.

stop_shooting_on_railways

“Acele cuvinte încă îmi răsună în cap”, a spus bărbatul care a primit o a doua șansă la viață.

“Nu știu cum niște cvinte atât de banale i-au putut salva viața, dar el mi-a spus atât: <<imaginează-ți că în acele clipe nu mi le-ar fi adresat NIMENI!>>”

Jamie, a rămas profund impresionat de această poveste și de faptul că faptele au ajuns să fie cunoscute pe tot Globul!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.