Două dosare penale pentru operaţiuni ilegale cu articole pirotehnice

petarde-confiscate-600x450Pentru protejarea populaţiei împotriva efectelor negative cauzate de folosirea necorespunzătoare a articolelor pirotehnice precum şi pentru identificarea şi tragerea la răspundere a celor care nu respectă prevederile legale în acest domeniu, poliţiştii au acţionat la sfârşitul săptămânii trecute pe raza municipiului Baia Mare.

Ofiţerii şi agenţii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase Maramureş au controlat două societăţi comerciale şi au constatat că acestea nu erau autorizate pentru a efectua operaţiuni cu astfel de articole. În consecinţă, poliţiştii au întocmit două dosare penale pentru comiterea infracţiunii de efectuare fără drept de operaţiuni cu articole pirotehnice şi au ridicat în vederea confiscării 76 obiecte de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice.

Poliţiştii continuă activităţile de control la societăţile comerciale autorizate să desfăşoare operaţiuni cu articole pirotehnice dar şi în zona pieţelor, târgurilor sau centrelor comerciale.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.