Două femei au fost găsite moarte în zăpadă. Bilanţul victimelor care au murit din cauza frigului a ajuns la 13

Gerul cumplit din ultimele zile face noi victime. Două femei din Argeş au fost găsite fără suflare în zăpadă. În ultimele zile 13 persoane au murit din cauza frigului.

Cele două femei din Argeş de 85, respectiv 83 de ani au fost găsite fără suflare în gospodăriile lor. Una dintre ele avea hainele arse. Vecinii suţin că aceasta ar fi ieşit afara pentru a stinge hainele care i-au fost cuprinse de flăcări în timp ce încerca să bage lemne în foc.

Alte şase persoane au fost găsite morte în stradă, în ultimile ore. Un bărbat din Feteşti s-a stins din viaţă chiar în piaţa din oraş din cauza frigului.

Şi în Vaslui, un bărbat de 62 de ani a murit după ce a căzut în zăpadă. Localnicii au sunat la 112, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru viaţa acestuia.

Şi în Suceava frigul a făcut victime, iar un bărbat de 62 de ani a murit la spitalul unde cu o seară în urmă fusese adus cu hipotermie. La fel s-a întâmplat şi cu o femeie din Vrancea care a murit de asemenea marţi dimineaţă, la spital din cauza hipotermiei

Bilanţul victimelor gerului cumplit din ultimele zile ajunge la 13 decese.

Sursa: rtv.net

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.