Două femei au iubit acelaşi bărbat. Una dintre amoreze a găsit numărul de telefon şi contul de Facebook al rivalei. VEZI ce a urmat?

Două femei au iubit acelaşi bărbat. Una dintre amoreze a găsit numărul de telefon şi contul de Facebook al rivalei. VEZI ce a urmat?

Judecătorii timișoreni au avut de soluționat un caz mai puțin obișnuit, creat pe fondul unei răfuieli între două femei care au iubit același bărbat. Totul a început după ce a avut loc divorțul între doi soți, iar bărbatul a început să se afişeze cu o altă femeie.

Supărată din motive doar de ea știute, fosta soție, făcând rost de numărul de telefon, dar și de contul privat de pe Facebook al femeii care a înlocuit-o în inima celui care, odinioară, i-a fost partener de viață, a început să-i trimită acesteia mesaje vulgare și amenințătoare.
Pornirile fostei soții nu s-au limitat doar la atât, trimițând mesaje compromițătoare atât fostului soț, cât și partenerilor de afaceri ai rivalei. Din conținutul dosarului reiese că pârâta a trimis, totodată, mesaje defăimătoare către aproximativ… 500 de colaboratori, parteneri de afaceri şi bănci.
 
Continuarea pe RENASTEREA.RO
Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.