Două medalii de aur, una de argint și poziționări apropiate podiumului pentru clubul de dans sportiv RUS-TEAM Baia Mare

Două medalii de aur, una de argint și poziționări apropiate podiumului – acesta este bilanțul clubului de dans sportiv RUS-TEAM Baia Mare, ca urmare a participării la Concursul Naţional de Dans Sportiv CUPA CETATE ARDUD.

Evenimentul a avut loc în 25.03.2017, în localitatea Ardud, și a fost organizat de clubul de dans sportiv ,,Dans Club `92″ Satu Mare, în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local Ardud, sub egida Federaţiei Române de Dans Sportiv.

Cele trei perechi legitimate clubului RUS-TEAM Baia Mare, participante la concurs, au reușit să câștige nu doar admirația publicului prezent, traduse prin ropotele de aplauze urmate prestațiilor lor excepționale, ci șinotațiile de top ale arbitrilor, surclasând perechile adversare.

Perechile clubului și rezultatele obținute de către aceștia arată astfel:

  • Piscoran Marc și Temian Maia – loc 1la clasa E Mixt și Open Standard (6-11 ani), respectiv poziție secundă la Open Latino (6-11 ani) ;
  • Pop Rares și Szilagyi Iulia – poziția 4 la categoria Hobby Mixt (10-11 ani);
  • Mesaros Luca și Nistor Bianca – loc 7, Hobby Mixt (10-11 ani).

Acestea recompensează munca asiduă combinată cuplăcere, care se află în spatele dansurilor aproape de perfecțiune, din punct de vedere tehnic, dar pline de viață și de bucurie, transpuse pe ring.

În prezent, legitimații clubului împreună cu antrenorului lor, domnul Alexandru Rusu, se pregătesc intens pentru următorul concurs, Cupa Clujului, care se va desfășura în perioada 31.03-01.04 2017.

Felicitări pentru momentele artistice de calitate și foarte expresive cu care ne încântați de fiecare dată și multă baftă în continuare!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.