Două transporturi cu un singur aviz l-au făcut bun de plată pe un bărbat din Sarasău. Află mai mult

Ieri, 11 aprilie a.c., în jurul orei 16.00, polițiștii Secției 6 Sarasău au oprit pentru control o autoutilitară care transporta material lemnos, identificând la volanul acesteia un bărbat de 76 de ani din Vadu Izei.
Întrucât exista suspiciunea cu privire la un eventual transport multiplu, polițiștii au verificat legalitatea transportului, ocazie cu care au constatat faptul că, în baza unui singur aviz de însoțire, bărbatul a efectuat două transporturi de material lemnos, al doilea fiind efectuat fără documentele legale aferente, fapt sesizat de către polițiști în urma verificării kilometrajului de la bord.
Având în vedere cele constatate de polițiști, a fost solicitată prezența unui inginer silvic din cadrul unui ocolul silvic, care a procedat la inventarierea materialului lemnos, rezultând 3,9 mc,  lemn foc, esență fag.
Bărbatul de 76 de ani a fost sancționat contravențional conform prevederilor art. 19, alin. 1, lit. I din Legea 171 din 2010, iar ca măsură complementară a fost dispusă confiscarea materialului lemnos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.