Dovada că FANTOMELE EXISTA! Imaginea ÎNFIORĂTOARE care a devenit virală pe Internet: Stăpânul s-a întors!

Dovada că FANTOMELE EXISTA! Imaginea ÎNFIORĂTOARE care a devenit virală pe Internet: Stăpânul s-a întors!

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

Irlandezii au dovada că fantomele există, cel puțin asta susțin ei, după ce au surprins o imagine stranie într-un castel vechi. Spiritul i-ar aparține lui Walter Petre Lambert, decedat în anul 1892, la vârsta de 76 de ani.

Potrivit mirror.co.uk, vânătorii de fantome spun că există chiar înregistrări care confirmă prezența spiritelor în castelul Ellen House din Galway, deținut chiar de familia anglo-irlandeză a lui Lampard.

Aceeași sursă scrie că în ziua decesului, el fusese văzut în curte, mergând, de una dintre servitoare. În realitate, el era mort cu câteva ore înainte să fie zărit în curtea castelului.

Fantomele există. Irlandezii au dovada

Fenomene extrem de stranii la un castel foarte vechi din Irlanda, Ellen House. Potrivit presei locale, vânătorii de fantome susțin că fantomele chiar există, iar ei dețin dovezi în acest sens.

Mai exact, este vorba de spiritul lui Walter Peter Lambert, care a decedat în anul 1892, și care făcea parte din familia care deținea castelul cu pricina. Se pare că, în ziua în care acesta a decdedat, mai mulți angajați de-ai lui l-au zărit prin curte.

“S-a întors stăpânul”, a spus una dintre tinerele angajate. În fapt, el era mort de câteva ore bune, la acel moment.

“În ziua morții sale, servitoarele își curățau dormitorul. Una dintre ele s-a uitat pe fereastră și a spus: Stăpânul s-a întors.
El era pe jos, lucru neobișnuit, deoarece plecase în călătorie cu autocarul. În realitate, el era deja mort de câteva ore”, a declarat Richard Morrison, co-fondator al PSI Ireland.

În plus, potrivit aceleași surse, ar exista materiale video din interiorul castelului în care, într-una dintre oglinzi, apare o imagine ce pare a fi fantomă. Mai exact, într-una dintre oglinzi.

Un grup de șase persoane din PSI Irlanda a efectuat examinarea, ăn urma căreia a concluzionat: „Simțim că dovezile pe care le-am capturat confirmă existența „ Omului din oglindă”.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.