Dr. Viorica Cherecheş: “Am plantat 100 de molizi pentru viaţă şi sănătate, pentru viitor”

Dr. Viorica Cherecheş: “Am plantat 100 de molizi pentru viaţă şi sănătate, pentru viitor”

Dr. Viorica Cherecheş, deputatul liberal de Maramureş, alături de o parte dintre membrele Organizaţiei Femeilor Liberale Maramureş şi Baia Mare, a participat la o acţiune de împădurire.  Este al doilea an consecutiv în care deputatul se alătură Doamnelor Liberale pentru a planta copaci, un gest devenit deja tradiţie.

“Copiii minunaţi din clasa a III-a A de la Şcoala “I.L. Caragiale”, însoţiţi de învăţătoare şi părinţi au plantat 100 de molizi pentru viitorul lor.

Împreună cu Doamnele Liberale m-am alăturat acestui frumos gest, care a devenit pentru al doilea an, moment de bucurie şi preţuire pentru natură”, a spus dr. Viorica Cherecheş, deputat liberal de Maramureş.

Acţiunea s-a desfăşurat la Cantonul Silvic Sfântul Ioan din cadrul Ocolului Silvic Baia Mare, o locaţie superbă unde copiii, părinţii, dar şi Doamnele Liberale au petrecut momente minunate împreună.

“Copiii s-au bucurat, au învăţat să planteze copăcei, iar la sfârşit ne-am bucurat împreună de surprize”, a mai spus Dr. Viorica Cherecheş, deputat liberal de Maramureş.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.