Dr. Viorica Cherecheş: „Sentimentul meu de preţuire şi recunoştinţă va fi mereu pentru toţi cei care alină suferinţa!”

Ziua de 7 Aprilie este dedicată stării de bine a oamenilor din anul 1948 când, Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a găzduit prima întrunire la nivel mondial dedicată sănătăţii. În cadrul acesteia s-a hotărât aniversarea, la 7 aprilie a Zilei mondiale a sănătăţii.

Cu această ocazie specială, deputatul liberal de Maramureş, dr. Viorica Cherecheş, medic cu experienţă de patru decenii, îşi exprimă aprecierea pentru cei care au ales o carieră în sănătate şi alină suferinţa.

„Astăzi, mai mult ca oricând, îmi apreciez colegii pentru că au îmbrăţişat această carieră nobilă şi salvează zilnic vieţi.
“Sănătate pentru toţi” trebuie să ne unească pentru creşterea speranţei de viaţă, reducerea sărăciei, a riscului de foamete şi protejarea de apariţia unor epidemii. Să implicăm comunitatea în acţiuni care pot duce la o stare de sănătate mai bună.

Sentimentul meu de preţuire şi recunoştinţă va fi mereu pentru toţi cei care alină suferinţa!”, a spus deputatul liberal de Maramureş, dr. Viorica Cherecheş.

 

 

 

 

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.