Draga HCM, Ne promiti calificarea in fazele superioare ale Competitiei?

Draga HCM,

In aceste momente dificile prin care treci, noi suporterii suntem langa tine. Atat la bine cat si la greu. Exact ca intr-o casnicie.Meciurile acestea de Champions League, sunt adevarate teste. Nu se compara cu cele din campiionat. Stim cu totii in orasul acesta  a venit campioana Norvegiei.  Nu orice formatie. Cu toate acestea echipa nordica putea fi totusi invinsa. Timpul nu poate fi intors inapoi. Nimic nu s-a pierdut. Sanse de calificare in Grupele principale inca mai exista.

In tribune, noi suporterii am suferit . Alaturi de voi. Tristetea a fost mare. Noi suporterii v-am sustinut pe tot parcursul meciului. Vor veni si clipe de fericire. Putem sa invingem orice echipa. Cu o singura conditie: sa nu mai ratati de la 7 m. Stim ca puteti sa depasiti aceasta pasa mai putin placuta.

Draga HCM,

Vedem  in oras, masinile cu sigla clubului si stim ca, printre muritorii de rand, de care n-a auzit nimeni, sunteti voi, idolii nostrii. Ne uitam dupa masinile voastre, pana unde va putem zari, crezand ca, veti opri nu departe de noi, sa ne dati un autograf. Sau sa avem o poza cu voi. Un selfie. Caci tot este la moda.Insa masinile inscriptionate cu sigla clubului, cu unele dintre voi in trafic,  isi continua nestingherite traseul stabilite de voi.

Voi stiti mai bine decat noi, care nu suntem deloc cunoscuti, suntem simpli spectatori, anonimi, ce inseamna inalta performanta. Sacrificiu si de cele mai multe ori munca dusa pana la epuizare. Iar rezultatele s-au vazut de-a lungul timpului, pentru ca o lume intreaga a auzit de voi. Ati avut rezultate notabile. Si in continuare-noi suporterii credem-performante vor mai fi.

Draga HCM,

In orasul acesta, nu sunt atatea tentatii ca in marile orase. Este un oras care este din ce mai cunoscut pe plan european cat si international, prin handbal. Si nu numai.Dar tentatii exista si in orasul acesta.

Noi suporterii care credem in voi, care mergem meci de meci sa fim langa voi, consideram ca gloria voastra, a echipei, a orasului, este mai presus de orice. Daca va veti concentra numai asupra performantei in continuare, rezultatele nu pot sa nu apara.

Draga HCM,

Au mai ramas de jucat jucat cateva meciuri in Champions League, din  faza aceasta. Calculele le faceti voi. Puteti trece de faza aceasta, puteti trece si de faza urmatoare, puteti ajunge in Final Four. Noi suporterii echipei vom fi langa voi. Va vom incuraja. Intreaga Sala este o galerie. Aduceti-ne momente de fericire. Sa le povestim Generatiilor  urmatoare, ce mare echipa de handbal a avut orasul acesta. Puteti invinge pe oricine. Ne promiteti calificarea in fazele superioare ale Competitiei?

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.