Dragnea: ”Klaus Iohannis este un ipocrit care a migrat la PNL”

Cei de la PNL și PDL au avut un proiect normativ asemănător, în 2006, prin care au dat posibilitatea aleșilor locali să aleagă un alt partid. ”Este o ipocrizie să acuzi un act normativ pe care tu l-ai adoptat o dată. Oamenii sunt tot mai nemulțumiți de ceea ce se întâmplă azi, de faptul că PDL a luat 20% în 2012 și USL peste 60%, iar acum, datorită trădării și a alianței PNL, PDL are peste 50% în consiliile locale și județene, deși alegătorii au votat împotriva lor.

În ceea ce-l privește pe Klaus Iohannis, care-și dorește să fie președintele României, mă întreb de unde atâta ipocrizie? Acesta acuză un proiect de act normativ promovat de PSD, când el a fost ales în 2012 pe lista Forumului Democrat German (FDR), iar apoi a migrat la PNL. Totodată, e președinte al PNL și membru în FDR. De ce este normal pentru Klaus Iohannis să migreze și ar fi imoral ca alți primari să aibă o asemenea opțiune? În ceea ce privește dorința primarilor, este vital pentru noi, ca și Guvern responsabil, să reglementăm acest haos în administrația din România.

Nu putem spera să începem anul 2015 cu o administrație care să fie capabilă să absoarbă fonduri europene, dacă nu avem majorități în consiliile locale și județene. Suveranitatea se poate exprima doar de către popor, nu de către un grup de interese. 2015 nu trebuie să fie un an plin de blocaje”, a declarat vicepremierul Liviu Dragnea. Ministrul MDRAP a arătat că, în Maramureș, au fost semnate 58 de proiecte, însă ar fi putut fi și mai multe, dacă în consiliile locale ar fi majorități care să-și dorească să ajute populația. Revenind la PNL, el a subliniat că nu este normal să primești un vot atât de mare din partea cetățenilor iar apoi să-i înșeli și acesta este motivul pentru care, odată adoptat actul normativ, aleșii locali și județeni vor avea la dispoziție 15 zile pentru a migra spre un alt partid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.