Dragnea: Ponta a dovedit că poate să facă performanță

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat duminică, la Slatina, că premierul Victor Ponta a reușit să facă performanță și România să aibă cea mai mare creștere economică din Europa în timpul actualei guvernări.

„Statul român, instituțiile statului român au nevoie de oameni eficienți. Au fost prea mulți ani în care prostia a condus România. Și nu a fost bine și este normal ca în funcții importante să fie oameni care să facă treabă. Uitați-vă că guvernarea Ponta, de doi ani de zile, a făcut ca România să aibă cea mai mare creștere economică din Europa. Victor Ponta, un politician tânăr, un premier tânăr, a dovedit că poate să facă performanță atunci când toți spuneau că nu se poate. A putut să introducă disciplină financiară, a putut să înceapă o luptă serioasă cu evaziunea fiscală, au crescut încasările la buget și sunt domenii importante care au fost descătușate și care încep să producă plusvaloare. Următorii pași sunt: creșterea economică să fie transformată în dezvoltare, iar dezvoltarea în bunăstare pentru fiecare român”, a spus Liviu Dragnea, la Slatina.

Vicepremierul Liviu Dragnea a participat duminică, la Slatina, la semnarea unui contract de finanțare pentru reabilitarea termică, din fonduri europene, a șase blocuri din municipiu, precum și la inaugurarea unui bazin didactic de înot construit cu fonduri de la Compania Națională de Investiții. Dragnea a vizitat la Slatina și un șantier al unei săli de sport polivalente, aflat în prezent în conservare, anunțând că în această vară lucrările se vor relua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.