Dragnea spune că nu demisionează din Guvern pentru a se ocupa de campania pentru prezidențiale

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că nu își va da demisia din Guvern pentru a se ocupa de campania electorală pentru alegerile prezidențiale și că deocamdată nu se pune problema cine va fi viitorul șef al partidului în cazul în care Victor Ponta va deveni președintele României după alegeri.

„Nu comentez asemenea știri proaste și neadevărate. Înțeleg de unde sunt izvorâte, ar fi fost bine ca eforturile astea să fie îndreptate către cauze mai bune. Nu. Asta este o prostie. Să demisionăm toți din Guvern ca să îl sprijinim pe Victor Ponta, poate să intrăm și în opoziție. Nu se pune problema de așa ceva”, a spus Dragnea duminică, la Orăștie, după întâlnirea cu președinții de organizații ai PSD, întrebat dacă va demisiona din Guvern pentru a se ocupa de campania electorală pentru alegerile prezidențiale.

El a precizat că până în prezent nu s-a discutat în partid despre faptul că ar putea deveni președintele PSD în cazul în care Victor Ponta câștigă alegerile prezidențiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.