Dragoș Titea, secretar de stat în Ministerul Transporturilor: ”Să muncim pentru oameni”

”Felicit președinții celor două organizații că au ajuns la un numitor comun, că această colaborare s-a parafat și pe hârtie. Acum trebuie să muncim pentru oameni, în interesul lor, să fim aproape de locuitorii acestui județ și nevoile lor să fie prioritare. Și vom reuși acest lucru, deoarece PSD nu este doar un partid mare, este și un partid care se ține de cuvânt”, a precizat secretarul executiv al PSD MM, Dragoș Titea.

Și senatorul PSD al Colegiului 3, Maramureș Nord, Liviu Marian Pop s-a arătat mulțumit de acest protocol, însă nu a uitat să facă un apel la primarii liberali, care nu se regăsesc nici în PNL, nici în aripa Tăriceanu și nici în PMP. ”Toți cei care doresc o schimbare dar nu doresc să-și piardă mandatul, sunt așteptați să se înscrie în Fundația Liviu Marian Pop”, a conchis senatorul, arătând și faptul că dorința tuturor este aceea de a face cât mai mult din ce au promis în campaniile locale.

Ultimul la cuvânt, dar nu cel din urmă, deputatul Colegiului 5, Borșa-Vișeu, Gheorghe Șimon, care a precizat că în timp ce forțele de dreapta încearcă o coalizare a puterii, este momentul ca la fel să facă și partidele de stânga. ”PP-DD este un partid care, alături de PSD, poate reprezenta România. Sper într-o bună colaborare, concomitent cu pregătirea asiduă a campaniei electorale”, a subliniat și deputatul PSD, Gheorghe Șimon.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.