Dragoste cu năbădăi! Un moș potent și-a băgat baba-n spital

ambulantaO partidă de sex nebun între doi soţi trecuţi de mult de prima tinereţe s-a lăsat cu o vizită la spital şi una la poliţie.

Potrivit datelor adunate de anchetatori, cei doi sexagenari din Santa Mare, Botoşani, s-au cinstit bine în noaptea de miercuri spre joi, după care au fost cuprinşi de focurile pasiunii.

Abia dimineaţă, după ce s-a trezit după partida de amor şi din beţie, femeia şi-a dat seama că are dureri cumplite în zona genitată, aşa că a mers la spital. La examenul clinic, medicii i-au găsit mai multe vânătăi, dar şi o ruptură de vagin, aşa încât s-au văzut nevoiţi să anunţe poliţiştii, de teamă că bătrâna a fost agresată.

Şi cum femeia, încă mahmură, nu a fost convingătoare în a-şi apăra soţul, un procuror a mers acasă şi l-a luat la întrebări pe bărbat.

“La final s-a constatat că a fost vorba de o partidă de sex cu acordul ambilor parteneri. Femeia a refuzat să depună plângere împotriva soţului”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.