DREPT LA REPLICĂ: RASTURNARE de SITUATIE in cazul „În Borșa, ca-n vestul sălbatic: Trei doamne au fost „blocate” în PĂDURE”. VEZI ce zice „Calbaza”

Pentru că opinia publică are dreptul să fie corect informată, în virtutea dreptului la replică, publicăm mesajul transmis de S. T., ca reacţie la materialul publicat de JurnalMM.ro pe data de 10 septembrie 2017 cu titlul: În Borșa, ca-n vestul sălbatic: Trei doamne au fost „blocate” în PĂDURE de „Calbaza”. FOTO

„Subsemnatul S. T., domiciliat în Borșa, str. D. l. B. , prin avocat vă adresăm prezenta

C E R E R E

prin care vă rog să binevoiți a publica punctul de vedere al subsemnatului față de articolul apărut în publicația Dvs.

Astfel, afirmațiile, relatările D-nei T.M. cu privire la evenimentele reclamate sunt nereale.

Existând camere de luat vederi la fața locului, din înregistrări rezultă faptul că o autoutilitară de culoare albă, cu trei persoane de sex feminin, au pătruns pe un drum forestier din proprietatea privată a unui composesorat, iar administratorul ocolului silvic contractual a încercat să afle motivul prezenței celor trei persoane și a autoutilitarei frigorifice.

În zonă se desfășura o activitate autorizată de colectare a fructelor de pădure, iar persoanele înregistrate în zonă pe camerele de supraveghere au adresat amenințări personalului, dorind să-i determine să nu mai presteze activități în favoarea ocolului silvic cu care angajații erau în relații contractuale, anume să nu mai colecteze fructe de pădure în favoarea ocolului silvic cu care aveau relații contractuale, ci în favoarea dânselor.

După înregistrările video se poate observa faptul că doamnele nu au avut timp să se deplaseze la schitul aflat la 3 km de la fața locului, pentru că în 3 minute nu se poate ajunge și întoarce la și de la așezământul monahal amintit. Se poate observa că imediat după trecerea de clădirile echipate cu camere de luat vederi autoutilitara în care se aflau cele trei persoane a întors către drumul public, moment în care conducătorul autoturismului a fost abordat de administratorul ocolului silvic care sarcina de a asigura paza inclusiv a drumurilor forestiere, care nu a durat mai mult de 3-4 minute. Apoi autoutilitara și-a continuat deplasarea în direcția dorită.

Referitor la afirmațiile calomnioase referitoare la persoana subsemnatului urmează ca instanțele de judecată să decidă dacă prin publicarea articolului au fost sau nu lezate relații sociale referitoare la atingerea dreptului la imagine al subsemnatului, dacă faptele D-nei Timiș Mariana au creat subsemnatului un prejudiciu moral, dacă sunt îndeplinite condiţiile răspunderii civile delictuale.”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.