Drept la replică ziarului on-line „jurnalmm.ro” de către Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea VIDEO

Drept la replică ziarului on-line „jurnalmm.ro” de către Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea

Ca urmare a materialului din data de 21.02.2017 , legat de lucrările de pe drumul județean DJ 187 Ruscova-Poienile de sub Munte, președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, ne-a transmis următoarele precizări :

” Doresc să vă transmit că am cerut lămuriri suplimentare directorului Societății Drumuri și Poduri SA Maramureș, d-l Gheorghe Popan Dorca, care a confirmat că pe tronsonul respectiv erau mai multe gropi în crosabil, unele fiind mai adânci de 10 cm.

În acest sens s-a intervenit numai cu piatră spartă pentru umplerea gropilor , până când se vor putea executa lucrări de plombări, pentru a se putea circula în siguranță. Din pozele postate în articol se observă că din mașină se descarcă piatră și nu asfalt sau emulsie.”

VEZI:Pe DJ 187 Ruscova-Poienile de Sub Munte se PETICEŞTE drumul pe ninsoare. ”Probabil au inventat asfaltul care se prinde mai bine pe un strat de zapadă?!”VIDEO+ FOTO

Pe DJ 187 Ruscova-Poienile de Sub Munte lucrări de mântuială..

Pe DJ 187 Ruscova-Poienile de Sub Munte lucrări de mântuială..

Publicată de Jurnalmm Maramures pe 21 Februarie 2017

 

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.